Wednesday, March 7, 2012

Tudung pelajar IPT disentap!!

sesiapa yang menghidap sakit jantung, lemah semangat, dan yang seumpama dengannya dinasihatkan tidak meneruskan niat anda untuk membaca artikel ini. pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya terjadi sesuatu yang tidak diingini...terima kasih...


Tempat yang dirahsiakan, 6 MAC- Kejadian ini berlaku semasa pelajar IPT dan rakan-rakanya sedang berehat  pada waktu tengahari di suatu tempat yang dirahsiakan atas permintaan mangsa sendiri. 
Menurut manggsa, keadaan kelihatan seperti biasa pada awalnya. Tetapi, apabila mangsa mendekati pihak tertuduh, tiba-tiba tertuduh bertindak agresif dan hilang kawalan. Tertuduh seolah-olah berada dalam dunianya sendiri. Akibatnya, tertuduh menyentap tudung mangsa sehingga tudung tersebut hampir tercabut dari mangsa. Maka, berlakulah bergelutan kecil antara mangsa dan tertuduh. Keadaan ini tidak disedari sesiapa, kerana tertuduh begitu licik dalam setiap tindakannya.  Mangsa yang ketakutan ketika itu, menjerit meminta tolong dari rakan sekuliahnya yang berada tidak jauh dari situ.

Rakan-rakan mangsa yang mendengar jeritan meminta tolong bergegas ke tempat kejadian dan segera membantu mententeramkan tertuduh. Tertuduh mengambil masa yang agak lama untuk kembali normal. Setelah berada dalam keadaan sedar, tertuduh segera dibawa ke pihak yang bertanggungjawab untuk tindakan seterusnya. Mangsa pula menerima rawatan kecil akibat daripada kejadian itu. Mangsa juga dikatakan mengalami trauma akibat kejadian itu. 


Menurut cerita orang awam pula, tertuduh dikatakan berada di tempat kejadian hampir setiap hari, tetapi tidak pernah mengganggu ketenteraman awam. Jadi, pihak yang bertanggungjawab tidak dapat menahan tertuduh tanpa bukti yang kukuh sebelum ini walaupun menerima banyak laporan daripada orang awam. 


******************************************************
 beginilah keadaan sebahagian daripada tudung mangsa selepas berlaku pergelutan dengan tertuduh.....
^
^
^
^
amaran! jangan scroll ke bawah lagi jika anda menghidap sakit jantung, lemah semangat dll
^
^
^
^
^
^
^
^
anda diingatkan sekali lagi, agar tidak scroll ke bawah untuk melihat wajah tertuduh!
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
pihak kami TIDAK akan bertangggungjawab di atas sebarang kejadian yang tidak diingini !!!
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

inilah tertuduh yang dimaksudkan!!!

Kipas!!! 
Hahaha!!! Anda terkena! Sebenarnya, tertuduh yang dimaksudkan adalah kipas.
Tudung mangsa sebenarnya cuma tersangkut pada bilah kipas!!
Hehe....jangan marah~
Jika anda tidak berpuas hati kerana anda sudah terkena, bagi link ini kepada rakan-rakan anda....


rakan-rakan terpaksa menggunakan pelbagai alatan untuk menyelamatkan tudung mangsa.. (^_^)

No comments:

Post a Comment